15 mei 2022

Op 15 mei 2022 organiseert de GAC alweer de elfde editie van de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally! Vorig jaar hadden we ruim 300 deelnemers. Doe jij dit jaar ook (weer) mee?

De inschrijving is geopend, ga naar deze link voor de inschrijving.

Vanaf 08.00 uur kun je starten vanaf het VPRO-gebouw op het Media Park. Inschrijven kan van tevoren via www.voetstappenpad.nl of op de dag zelf. Van tevoren inschrijven heeft als voordeel dat je dan sneller kunt gaan lopen, je hoeft je alleen nog maar even bij de inschrijfbalie te melden om o.a. een leuk welkomstpakket te ontvangen. De mogelijkheid tot digitaal inschrijven start op uiterlijk 1 april. 

Net als vorige jaren zijn er onderweg zowel stempelposten als horecagelegenheden waar gelegenheid is voor een pauze. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,00 en dit bedrag komt weer ten goede aan het Goois Natuurreservaat. De kosten die wij maken om deze Rally te realiseren, worden betaald uit sponsorgelden en via subsidie. Wist je trouwens dat we vorige jaar maar liefst € 2.233 hebben opgehaald! En dat geld gaat door het GNR gebruikt worden voor zgn. broeihopen voor ringslangen. Kijk eens op: https://www.ravon.nl/broeihopen.

Er zijn vier wandelingen:

  1. De ‘Tocht der Tochten’: Het hele pad, langs alle betonnen paaltjes met de witte voet. Totale lengte is 29 km.
  2. De ‘Halve’ van 16 km.: Start bij de VPRO en eindpunt bij Hollandsche Rading (stempelpost 3), trein terug. Of andersom: start bij stempelpost 3 en terug naar de VPRO. Dat is 14 km.
  3. Het tientje: Deze loopt van de start naar Groot Kievitsdal. Daar wachten twee elektrische auto’s van HET (Hilversumse Energie Transitie) om je, in groepjes van 3 à 4 personen, terug zullen brengen naar de VPRO. Hoe leuk is dat??