Zondag 14 mei

Beste 14 en 16 kilometer wandelaars
Dit weekeinde rijden de treinen niet tussen Hilversum en Utrecht. Maar de NS zet bussen in , deze rijden echter vaak minder strak op tijd. Kijk hier voor de planning :https://www.ns.nl/reisplanner/#/

Hopelijk geeft dit niet te veel ongemak. U mag ook nog altijd kiezen voor een andere afstand.
We wensen u alvast een fijne wandeling toe, tot morgen !

De online inschrijving is gesloten, maar kom gewoon naar de start waar u zich ter plekke nog kan inschrijven.

Vanaf 08.00 uur kun je starten vanaf het VPRO-gebouw op het Media Park. Inschrijven kan van tevoren via www.voetstappenpad.nl of op de dag zelf. Van tevoren inschrijven heeft als voordeel dat je dan sneller kunt gaan lopen, je hoeft je alleen nog maar even bij de inschrijfbalie te melden.

Net als vorige jaren zijn er onderweg zowel stempelposten als horecagelegenheden waar gelegenheid is voor een pauze. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,00 en dit bedrag komt weer ten goede aan het maatschappelijke doelen in Hilversum. De kosten die wij maken om deze Rally te realiseren, worden betaald uit sponsorgelden en via subsidie.

Er zijn vier wandelingen:

  1. De ‘Tocht der Tochten’: Het hele pad, langs alle betonnen paaltjes met de witte voet. Totale lengte is 29 km.
  2. De ‘Halve’ van 16 km.: Start bij de VPRO en eindpunt bij Hollandsche Rading (stempelpost 3), NS bus terug. Of andersom: start bij stempelpost 3 en terug naar de VPRO. Dat is 14 km.
  3. Het tientje: Deze loopt van de start naar Groot Kievitsdal. Daar wachten twee elektrische auto’s van HET (Hilversumse Energie Transitie) om je, in groepjes van 3 à 4 personen, terug zullen brengen naar de VPRO. Hoe leuk is dat??