Vanaf 1 april kun je je inschrijven. En doe mee met het extra rondje!

Op 26 mei 2024 organiseren we weer de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally. En omdat dit jaar Hilversum 600 jaar bestaat, geven we er een speciaal tintje aan!

logo 600 jaar Hilversum Wat gaan we doen?

Naast de mogelijkheid om ‘gewoon’ de route te lopen, met keuze uit verschillende afstanden, kan iedereen een rondje van 600 meter extra sponsoren (en lopen natuurlijk). Dat extra rondje leggen we rond Winkelcentrum Kerkelanden. Iedereen die de 29 kilometer loopt, dan wel vanaf Hollandsche Rading de 16 kilometer, komt er vanzelf langs. Je kunt dat rondje sponsoren door bij de inschrijving één extra euro te betalen. Deze extra opbrengst gaat naar Stichting Maatjesproject Gooi & Vechtstreek.

Dat extra rondje is dan ook vooral bedoeld voor hun cliënten: die zijn vaak slecht ter been en komen niet gemakkelijk het huis uit. Een aantal van hen gaat het rondje doen met hulp van vrijwilligers. De bedoeling is dat ze rond 11.00 uur gezamenlijk starten vanaf Snackbar Jan Kruis. Degenen die dat kunnen, zijn van plan om vervolgens naar de finish te lopen bij het VPRO-gebouw op het Mediapark. 

Kom je ze onderweg tegen: geef ze een applaus! Ze zullen herkenbaar zijn aan fraaie T-shirts die ze krijgen van Winkelcentrum Kerkelanden.

Tot slot nogmaals: vanaf 1 april is de inschrijving via de website geopend. Hou de website in de gaten voor de laatste informatie, meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.