Voor de agenda : 26 mei

start voetstappenpad

Op zondag 26 mei 2024 organiseren we alweer de 13e versie van de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally.

Vorig jaar liepen ruim 360 enthousiastelingen mee, onder fantastische weersomstandigheden. Daar hopen we natuurlijk dit jaar weer op! Zeker omdat we nu in het feestjaar 600 jaar Hilversum zitten! Er komt nog een speciale actie, later meer !

Hoe ziet die wandeldag er globaal uit (details maken we de komende maanden bekend via de GAC nieuwsbrief en de Social Media):

Vanaf 08.00 uur kun je starten vanaf het VPRO-gebouw op het Media Park. Inschrijven kan van tevoren, vanaf begin april 2024, via deze site of op de dag zelf. Het inschrijfgeld is zoals altijd voor het goede doel, onze kosten worden gedekt door sponsorgelden.

Je kunt kiezen voor het wandelen van de hele route (dat is inclusief aanlooproute 29 km),maar je kunt ook de helft lopen (tot het NS station bij Hollandsche Rading, of juist daar starten) en we zetten een route uit van 10 kilometer.

We rekenen weer op veel wandelaars! Hou onze website in de gaten, meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.

Tot 26 mei!