Wat een mooie dag!

Afgelopen zondag, 14 mei 2023, hebben zo’n 360 wandelaars ons Voetstappenpad gelopen. We hadden al veel voor-inschrijvingen maar op zondagmorgen meldden zich ook nog zo’n 150 enthousiastelingen die, ondanks Moederdag!, hadden besloten om alsnog van het prachtige weer gebruik te maken voor een heel (of half) rondje rondom Hilversum.

Wat heeft iedereen weer genoten! Allemaal leuke reacties, de EHBO hoefde niet in actie te komen, de schapen waren op de hei, onze vrijwilligers langs de route hadden water en lekkere versnaperingen voor iedereen en ook de horeca kijkt tevreden terug.

Het inschrijfgeld wordt verdeeld over Uitgiftepunt 1 (Hilversum) van de Voedselbank Gooi & Omstreken en de Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek. Wij hebben inmiddels 42 speeltuin abonnementen gekocht en overhandigd aan de Voedselbank.

Hier de reactie die we mochten ontvangen: Wat een prestatie; Wandelen voor het goede doel! Door de wandelaars van het Klaverblad Voetstappenpad afgelopen weekend, zijn heel veel gezinnen nu blij gemaakt met een abonnement op speeltuin Erfgooierskwartier en de Zoutkeet in Hilversum! 

Binnenkort volgt de overhandiging van het andere deel van het inschrijfgeld aan het Maatjesproject.