sponsors

Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder
Bij Klaverblad Verzekeringen varen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Niet meer en niet minder. Klaverblad sponsort de hele GAC Hilversum al een aantal jaren. Iets waar we zeer blij mee zijn! Altijd leuke hebbedingetjes in in 2021 een echte poffertjeskraam!

Gemeente Hilversum draagt het voetstappenpad een warm hart toe. Indertijd (1938) de initiatiefnemers van de aanleg van het pad. En nu nog betrokken als zeer gewaardeerde sponsor van de georganiseerde jaarlijkse wandelrally. In 2019 werd er zelfs een 1 april grap mee uitgehaald. Veel mensen tuinden in het verhaal van de digitalisering van het voetstappenpad in de stijl van de media mile. Elk jaar krijgen we mooie bijdrage voor de onkosten en media ondersteuning via Live Hilversum,

Het Goois Natuurreservaat werd in 1932 opgericht, met als doel:
De instandhouding van het natuurschoon in het Gooi door de verkrijging van de aldaar gelegen terreinen, ten einde deze ten eeuwigen dage ongeschonden als natuurreservaat te behouden,en aan het publiek, door vrije toegang tot die terreinen onder eventueel te stellen bepalingen, het genot van dat natuurschoon te verzekeren. Goois Natuurreservaat heeft ook een belangrijke taak als gastheer. Ze maakt het mogelijk dat bezoekers op hun eigen manier van de terreinen genieten, voor zover dat verenigbaar is met de beheeropdracht. Ook proberen we het publiek te interesseren voor de natuurhistorie en de ecologische betekenis van de terreinen. 
Het voetstappenpad voert grotendeels over terreinen van GNR. In 2021 was de schaapskudde te zien op de Zuiderheide tussen stempelpost 2 en 3.

Land en Boschzigt De winkel op Land en Boschzigt . In de oude sfeervolle tuinschuur is onze uitgebreide natuurvoedingswinkel. De vers van het land geoogste groenten zijn daar natuurlijk de trekpleister. Maar daarnaast is het assortiment aangevuld met groenten en fruit van collega telers, uiteraard alles biologisch(dynamisch). Dus ook uw brood, zuivelproducten, 35 soorten kaas, sapjes, wijnen, vlees en een ruime keus droogwaren.

De winkel heeft op de vijfde stempelpost een flink krat met biologische appels bezorgd. Waarvoor dank.

vpro logo

VPRO is onze gastheer voor de start en finish locatie; iets waar we heel blij mee zijn nu Beeld en Geluid aan het verbouwen zijn. De VPRO is sinds zijn oprichting bakermat van iconische televisie- en radioprogramma’s, kraamkamer van talent, broedplaats van nieuwe ideeën, laboratorium van creatieve pioniers. Super fijn dat we gebruik mochten van deze lokatie !

Groot Kievitsdal, schitterend gelegen tegen de bossen aan de weg tussen Baarn en Hilversum, is wijd en zijd bekend als één van de mooiste  locaties in het hart van het Gooi. Het herbergt, naast restaurant, bistro-grand café en groot zonnig terras, tal van fraaie accommodaties met alle moderne faciliteiten voor vergaderingen, presentaties, congressen, recepties, bruiloften en partijen.

Cafetaria Jan Kruis biedt u een uit gebreid assortiment van frites, snacks, belegde broodjes, hamburgers, verse salades, maaltijden en ijsspecialiteiten van uitstekende kwaliteit.

Pal aan de route gelegen nabij stempelpost 4. Een prima plek om de energie even aan te vullen. Bijzonder is dat ze speciaal voor ons open gaan! De lunchpakketten voor de vrijwilligers waren zeer welkom.

logo HET coöperatie

 

Energiecoöperatie HET staat voor de Hilversumse Energie Transitie. Van Hilversummers, voor Hilversummers. HET verzorgt: elektrisch autodelen, onafhankelijk energie-advies en zonnedaken op bedrijven en via VvE’s. Samen gaan we voor 100% schone energie in Hilversum. Zie www.hetcooperatie.nl voor meer informatie.

Dank voor het vervoer van de 10 kilometer lopers.