sponsors

Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.
Bij Klaverblad Verzekeringen varen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Niet meer en niet minder. Klaverblad sponsort de hele GAC Hilversum al een aantal jaren. Iets waar we zeer blij mee zijn! Afhankelijk van het weer staat dankzij deze sponsor er aan de finish of een poffertjeskraam of een ijscokar!
Gemeente Hilversum draagt het voetstappenpad een warm hart toe. Indertijd (1938) was de gemeente één van de initiatiefnemers van de aanleg van het pad. En nu nog betrokken als zeer gewaardeerde sponsor van de georganiseerde jaarlijkse wandelrally. Elk jaar krijgen we een mooie bijdrage voor de onkosten en media ondersteuning via Live Hilversum.
logo winkelcentrum kerkelandenMet meer dan 25 winkels onder één dak, kunt u al ruim 50 jaar terecht in winkelcentrum Kerkelanden. Met het ruime aanbod, de gratis parkeermogelijkheden en centrale ligging in de wijk Kerkelanden, is een bezoek aan het winkelcentrum zeker de moeite waard. Dit jaar is het Winkelcentrum ook het middelpunt van een extra wandelrondje tijdens de 13e editie van de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally.
Het Goois Natuurreservaat werd in 1932 opgericht, met als doel:
De instandhouding van het natuurschoon in het Gooi door de verkrijging van de aldaar gelegen terreinen, ten einde deze ten eeuwigen dage ongeschonden als natuurreservaat te behouden,en aan het publiek, door vrije toegang tot die terreinen onder eventueel te stellen bepalingen, het genot van dat natuurschoon te verzekeren. Goois Natuurreservaat heeft ook een belangrijke taak als gastheer. Ze maakt het mogelijk dat bezoekers op hun eigen manier van de terreinen genieten, voor zover dat verenigbaar is met de beheeropdracht. Ook proberen we het publiek te interesseren voor de natuurhistorie en de ecologische betekenis van de terreinen. 
Het Voetstappenpad voert grotendeels over terreinen van GNR. Net als in voorgaande jaren zal ook dit jaar de schaapskudde te zien zijn langs de route.
vpro logo VPRO is onze gastheer voor de start en finish locatie. De VPRO is sinds zijn oprichting bakermat van iconische televisie- en radioprogramma’s, kraamkamer van talent, broedplaats van nieuwe ideeën, laboratorium van creatieve pioniers. Super fijn dat we gebruik mogen maken van deze locatie !
Leerlingen van de Ariane de Ranitz,onderdeel van de ‘De Kleine Prins’, helpen mee met het maken van de herinnering. Heel fijn dat ze dit voor ons willen doen!

Op deze school krijgt ieder kind het onderwijs dat aansluit bij de individuele mogelijkheden en behoefte. De school biedt de leerling een veilige omgeving, waarin hij/zij dingen leert ontdekken en zelf op onderzoek uit kan gaan. Zo wordt de leerling voorbereid om later zo zelfstandig mogelijk te functioneren.
Voor de mensen die nog wat training willen gebruiken wijzen we graag op ons partner : Team Sportservice ’t Gooi Met buurtsportcoach Wandelen Ellen een aantal trainingsdagen. Kijk op deze site voor meer info.
Groot Kievitsdal, schitterend gelegen tegen de bossen aan de weg tussen Baarn en Hilversum, is wijd en zijd bekend als één van de mooiste  locaties in het hart van het Gooi. Het herbergt, naast restaurant, bistro-grand café en groot zonnig terras, tal van fraaie accommodaties met alle moderne faciliteiten voor vergaderingen, presentaties, congressen, recepties, bruiloften en partijen.
Cafetaria Jan Kruis biedt u een uitgebreid assortiment van frites, snacks, belegde broodjes, hamburgers, verse salades, maaltijden en ijsspecialiteiten van uitstekende kwaliteit.
Pal aan de route gelegen nabij stempelpost 4. Een prima plek om de energie even aan te vullen. Bijzonder is dat ze speciaal voor ons open gaan!
logo HET coöperatieEnergiecoöperatie HET staat voor de Hilversumse Energie Transitie. Van Hilversummers, voor Hilversummers. HET verzorgt: elektrisch autodelen, onafhankelijk energie-advies en zonnedaken op bedrijven en via VvE’s. Samen gaan we voor 100% schone energie in Hilversum. Zie www.hetcooperatie.nl voor meer informatie.
We zijn HET heel dankbaar dat zij weer bereid zijn om de 10 kilometer lopers vanaf Groot Kievitsdal terug te brengen naar de start bij de VPRO.