Wij zijn we ? / Who are we ?

Elk jaar organiseert een commissie van de Gooise Atletiekclub de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally over het ruim 80 jarige pad rondom Hilversum. De opbrengst gaat naar het Goois Natuurreservaat. U kunt kiezen uit een hele 29 km en een halve ronde van 16 of 14 km. Kijk gerust rond op de de site voor de historie , de route en de sponsoren van deze wandeling. Volgende wandeling is 3 mei.

Every year a committee of the GAC Track and field club organize the Klaverblad ‘voetstappenpad’(foot steps) walk around Hilversum.  The route is over 80 years old ! The proceeds go to the Goois nature reserve organisation (GNR) . You can choose for a complete round  : 29 km . You could also walk a part: 16 (1st part) or 14 km (2nd part). Feel free to browse the site for the history, the route and the sponsors of this walk. Next time is 3 may 2020.

Kleine omleiding

Nog langer? Nou dat valt mee hoor. Vanwege de aanleg van busbaan is de route iets gewijzigd. Voorheen liep je onder de A27 door en daarna gelijk links een bosje door richting Kievitsdal. Nu mag je een kleine omleiding maken richting de dr. Albert Schweitzerweg. De betonnen voetstappen zijn al verplaatst.

Nieuwe samenwerking!

Dit jaar hebben we een nieuwe sponsor! Energiecoöperatie HET staat voor de Hilversumse Energie Transitie. Van Hilversummers, voor Hilversummers. HET verzorgt: elektrisch autodelen, onafhankelijk energieadvies en zonnedaken op bedrijven en via VvE’s. Samen gaan we voor 100% schone energie in Hilversum. Zie www.hetcooperatie.nl voor meer informatie. Op de dag van de wandelrally komen ze bij onze startplek bij Beeld en Geluid met een tweetal deelauto’s.
logo HET coöperatie HET deelauto

Wat is er met de opbrengst van vorig jaar gebeurd?

Alle inschrijfgelden gaan naar het Goois Natuurreservaat. De onkosten worden door de sponsoren en met name de naamgever : Klaverblad verzekeringen” van het de wandeling betaald.

Vanuit het Goois Natuurreservaat hebben we het volgende te horen gekregen : “Bij het Speelbos ‘t LAER en het Groepsverbljf ‘t LAER (voor veldwerk en natuureducatie) was er behoefte aan
twee grote houten picknicksets (houten tafels met zitbanken). Met uw gift kan deze wens snel in vervulling
komen.”

Super leuk dat op een paar honderd meter van de route een goede bestemming is gevonden! Ondertussen staan de banken er al. Hieronder een paar foto’s. En een link naar de details van deze mooie plek.

Op vers ingezaaid gras.
nummer 2
De ingang van het speelgebied.

19 mei is het weer zover!

De leukste wandeltocht rondom Hilversum wordt nu voor de vierde keer georganiseerd door de Gooise Atletiek Club Hilversum onder auspiciën van SGWB.

Zet het evenement gelijk in uw agenda.
Tussen 08:00 en 11:00 uur kunt u starten vanuit Beeld en Geluid.

Op verzoek van onze wandelaars hebben we dit jaar iets nieuws toegevoegd!

U kunt deze keer niet alleen kiezen voor de hele ronde of de eerste helft, maar nu ook voor alleen de tweede helft. Misschien is dat wel iets voor u? De nieuwe optie start bij stempelpost 3 op het kaartje.