eten en drinken

Veel wandelaars nemen hun eigen eten en drinken mee. Heel verstandig. Maar er zijn ook een aantal mogelijkheden om onderweg ergens een hapje te eten. Hier een opsomming van de mogelijkheden.

Bij de start is geen horeca gelegenheid, het Grand Cafe bij Beeld en Geluid is wegens verbouwing gesloten.

Bij de start vanuit de VPRO en bij stempelpost 3 en 5 kunt u uw watervoorraad aanvullen. Bij terugkomst staat er een poffertjeskraam van onze sponsor Klaverblad Verzekeringen, met voor iedere wandelaar een gratis portie poffertjes!

Op ca 8 km van de start is vanaf 10 uur theehuis ’t Bluk open. Deze ligt wel een stukje van de route.

Na circa 10 kilometer komt u vlak na Stempelpost 2 bij Landgoed Groot Kievitsdal. Speciaal voor de wandelrally gaan ze op de 15e al om 10 uur open. Als u wat later start en wil lunchen en met het vervoer van HET mee terug wil is het raadzaam om op de stempelpost dit even af te stemmen.

logo Boschoord

Een kleine kilometer verder ligt Herberg Boschoord. Prachtig gelegen in de bossen. Vanaf 1o uur open. Heeft een beperkte capaciteit. Toilet bezoek is mogelijk voor terrasbezoekers. Tegenover de herberg, bij de golfbaan is een watertappunt.

Voor de halve ronde lopers die via NS station Hollandsche Rading reizen is vlak bij het station Perron Peet te vinden. Volgens de informatie op de site is deze taartenspecialist om 10 uur open.

Bij Stempelpost 4 bij Winkelcentrum Kerkelanden gaat snackbar Jan Kruis speciaal voor onze tocht open. Lekker even een ijsje of wat anders halen voor u het laatste deel in gaat.

Bij stempelpost 5 zijn er gesponsorde biologische appeltjes van de winkel op Land en Boschzigt.