eten en drinken

Veel wandelaars nemen hun eigen eten en drinken mee. Heel verstandig. Maar er zijn ook een aantal mogelijkheden om onderweg ergens een hapje te eten. Hier een opsomming van de mogelijkheden.

Bij de start/finish is dit jaar geen koffie/thee verkoop.

Bij de start vanuit de VPRO en bij stempelpost 3 en 5 kunt u uw watervoorraad aanvullen. Bij terugkomst staat er een ijskar van onze sponsor Klaverblad Verzekeringen.

Op ca 8 km van de start is vanaf 10 uur theehuis ’t Bluk open. Deze ligt wel een stukje van de route.

Na circa 10 kilometer komt u vlak na Stempelpost 2 bij Landgoed Groot Kievitsdal. Speciaal voor de wandelrally gaan ze op de 14e al om 10 uur open. Als u wat later start en wil lunchen en met het vervoer van HET mee terug wil is het raadzaam om op de stempelpost dit even af te stemmen.

logo Boschoord

Een kleine kilometer verder ligt Herberg Boschoord. Prachtig gelegen in de bossen. Vanaf 1o uur open. Heeft een zeer beperkte capaciteit. Toiletbezoek is alleen mogelijk voor terrasbezoekers. Tegenover de herberg, bij de golfbaan is een watertappunt.

Voor de halve ronde lopers die via NS station Hollandsche Rading reizen is vlakbij het station “HET PERRON” te vinden voor : koffie, huisgemaakte taarten, verse broodjes of vlaamse friet.

Bij Stempelpost 4 bij Winkelcentrum Kerkelanden gaat snackbar Jan Kruis speciaal voor onze tocht open. Lekker even een ijsje of wat anders halen voor u het laatste deel in gaat. Toiletbezoek is ook mogelijk