Cheque voor het maatjesproject

Op vrijdagmiddag 21 juli jl. was de officiële uitreiking aan het Maatjesproject aan de beurt. Die vond plaats bij Brasserie Zonnestraal. En daarbij werd ons sponsorgeld meteen besteed! In het kader van beweging hebben medewerkers en vrijwilligers van Maatjesproject een groep van zo’n 35 deelnemers in de benen, op de fiets en ook op de scootmobiel weten te krijgen: afhankelijk van hun kunnen kwamen ze op diverse manieren naar Brasserie Zonnestraal voor een aansluitende feestelijke bijeenkomst met koffie, thee en lekkernijen.

Er was een wandeling van 1 kilometer, van 5 kilometer en een fietstocht. Daarnaast was er een route uitgezet voor mensen op een scootmobiel. De flinke plensbuien hielden hen niet tegen! De meesten waren gewoon eerder vertrokken en het was dan ook al erg gezellig toen namens de GAC Bart van den Haak, Dorien Hopma (van ons bestuur) en leden van de Voetstappenpadcommissie arriveerden. 

Namens de gemeente Hilversum was wethouder Karin van Hunnik aanwezig. Na een paar korte toespraakjes, heeft Bart, namens de GAC, aan Marjan Ockeloen, directeur van het Maatjesproject, een cheque van € 1.325 overhandigd.