sponsors

Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder
Bij Klaverblad Verzekeringen varen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Niet meer en niet minder. Klaverblad sponsort de hele GAC Hilversum al een aantal jaren. Iets waar we zeer blij mee zijn!

Gemeente Hilversum draagt het voetstappenpad een warm hart toe. Indertijd (1938) de initiatiefnemers van de aanleg van het pad. En nu nog betrokken als zeer gewaardeerde sponsor van de georganiseerde jaarlijkse wandelrally. In 2019 werd er zelfs een 1 april grap mee uitgehaald. Veel mensen tuinden in het verhaal van de digitalisering van het voetstappenpad in de stijl van de media mile.

Het Goois Natuurreservaat werd in 1932 opgericht, met als doel:
De instandhouding van het natuurschoon in het Gooi door de verkrijging van de aldaar gelegen terreinen, ten einde deze ten eeuwigen dage ongeschonden als natuurreservaat te behouden,en aan het publiek, door vrije toegang tot die terreinen onder eventueel te stellen bepalingen, het genot van dat natuurschoon te verzekeren. Goois Natuurreservaat heeft ook een belangrijke taak als gastheer. Ze maakt het mogelijk dat bezoekers op hun eigen manier van de terreinen genieten, voor zover dat verenigbaar is met de beheeropdracht. Ook proberen we het publiek te interesseren voor de natuurhistorie en de ecologische betekenis van de terreinen. 
Het voetstappenpad voert grotendeels over terreinen van GNR.

Beeld en Geluid is hét audiovisuele archief van de Nederlandse omroepen én een leuk dagje uit. In de experience ontdek je de wereld van de media en ga je zelf aan de slag. Het unieke gebouw op het Media Park in Hilversum herbergt ruim 800.000 uur aan radio, televisie, film en muziek. Sinds de opening van de experience, de publieksattractie van Beeld en Geluid, hebben al ruim 1 miljoen mensen een bezoek gebracht aan Beeld en Geluid. Op jaarbasis zij dat zo’n 200.000.

Groot Kievitsdal, schitterend gelegen tegen de bossen aan de weg tussen Baarn en Hilversum, is wijd en zijd bekend als één van de mooiste  locaties in het hart van het Gooi. Het herbergt, naast restaurant, bistro-grand café en groot zonnig terras, tal van fraaie accommodaties met alle moderne faciliteiten voor vergaderingen, presentaties, congressen, recepties, bruiloften en partijen. Op de wandeldag is de zaak geopend vanaf 10:00 uur.

Cafetaria Jan Kruis biedt u een uit gebreid assortiment van frites, snacks, belegde broodjes, hamburgers, verse salades, maaltijden en ijsspecialiteiten van uitstekende kwaliteit.

Pal aan de route gelegen nabij stempelpost 4. Een prima plek om de energie even aan te vullen. Bijzonder is dat ze speciaal voor ons open gaan!

logo HET coöperatie

Energiecoöperatie HET staat voor de Hilversumse Energie Transitie. Van Hilversummers, voor Hilversummers. HET verzorgt: elektrisch autodelen, onafhankelijk energie-advies en zonnedaken op bedrijven en via VvE’s.Samen gaan we voor 100% schone energie in Hilversum. Zie www.hetcooperatie.nl voor meer informatie.