Grote opkomst op zondag 15 mei, na inschrijving mogelijk

We zijn erg blij met de grote groep die zich al heeft opgegeven. Het wordt vast een gezellige dag en we hebben er veel zin in. U kunt op de dag zelf zich ook nog inschrijven bij het startpunt in het VPRO gebouw. Het is waarschijnlijk erg druk om 8 uur, met name de mensen die niet de hele afstand lopen vragen we om iets later te komen.

ijsjeEr is nog een kleine wijziging: de gratis poffertjes van onze sponsor Klaverblad Verzekeringen worden vervangen door een ijsje. Gezien de zomerse omstandigheden die we zondag verwachten een prima keus. Vanaf ongeveer 12:30 staat de ijskar opgesteld. Dus de 10km lopers die een ijsje willen, kunnen dan ook beter na 09:30 starten.

Bij de na inschrijving kan zowel betaald worden met pin of contant geld (graag gepast).
Kijk nog even op de website rond voor de startplek, route en horeca onderweg. Zeker als u de halve afstand loopt is het handig om deze specifieke aanwijzingen nog even tot u te nemen. Er is een noodnummer beschikbaar, bij acute situaties belt u uiteraard 112 . Maar voor andere zaken kunt u naar 06 305 61 245 bellen of whatsappen.

Alvast een hele fijne wandeling !