31 oktober 2021: de tiende editie van de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally!

Op 31 oktober organiseert de Gooise Atletiek Club de tiende Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally over het bekende ‘witte voetjes pad’ rondom Hilversum. De inschrijving is open, zie de tab inschrijven!

Op 31 oktober organiseert de Gooise Atletiek Club de tiende Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally over het bekende ‘witte voetjes pad’ rondom Hilversum. De inschrijving is open, zie de tab inschrijven!

Er kunnen vijf routes gevolgd worden, waarvan er vier starten bij het gebouw van de VPRO op het Mediapark in Hilversum.  Er kan ook gestart worden bij het treinstation in Hollandsche Rading, dit voor de 14km variant. Zie de tab route voor alle mogelijkheden.

Tussen 08.00 uur en 11.00 uur zijn de inschrijfbalies open in het gebouw van de VPRO (Wim T. Schippersplein 1, 1217 WD Hilversum). Het wordt alweer vroeg donker in deze periode, dus de finish sluit om 16.30 uur. Inschrijven kan zowel van tevoren via deze website als ook op de dag van de wandelingen zelf. Voorinschrijving voorkomt wachttijden, daar hebben we namelijk een aparte balie voor bij de VPRO. 

Deelnemers ontvangen een leuk welkomstpakket en onderweg zijn er zowel stempelposten als horecagelegenheden voor een pauze, al dan niet met een hapje en een drankje. Het inschrijfgeld komt volledig ten goede aan het Goois Natuurreservaat, die het gebruikt voor het onderhoud van de natuurgebieden. En daar hebben wij dan allemaal weer plezier van. De kosten die wij maken om deze Rally te realiseren, worden betaald uit sponsorgelden en via subsidie.

Op deze website volgen nog updates én houd Facebook en Instagram in de gaten voor verdere updates! Wit u zelf wat delen gebruik dan de hashtags : #GACVoetstappenpad, #Voetstappenpad en #KlaverbladVoetstappenpad