Voor serieuze wandelaars

De wandeling is iets langer dan de 26.8km van het Voetstappenpad zelf (die al langer is dan vroeger door het toevoegen van een omleiding door de natuurbrug bij de A27) doordat we vertrekken en eindigen op het Mediapark, bij Beeld en Geluid. Dat voegt meer dan 2 km toe aan de route!

Als u de volledige route wil lopen (±29km) dan verzoeken wij u te starten tussen 08:00 en 11:00 uur, op het Startpunt, op het Mediapark, in het pand van Beeld en Geluid en nabij Station Hilversum Noord.

Op een paar plekken langs de route zijn horeca gelegenheden met toiletfaciliteiten. Deze zijn duidelijk aangegeven op de wandelkaart en vrij toegankelijk.

Voor recreatieve wandelaars

U kunt ook ongeveer de helft van de route lopen (c.a. 16 km) door bij station Hollandse Rading met de trein terug te reizen naar station Hilversum Mediapark.

Facebook Voetstappenpad pagina

Informatie

Datum: zondag 21 mei 2017

Starttijden: 08:00-11:00

Prijs: € 7,00 per persoon. 

NS Treinen: u kunt na ca. 16 km via station Hollandse Rading op eigen gelegenheid terugreizen naar Hilversum Mediapark. Treintijden klik hier.

Horeca en toiletten: Ja, zie kaart.

EHBO: Aanwezig

Honden: Aangelijnd toegestaan. In het Spanderswoud, in 't Hoogt van Kruis, en op de Hoorneboegse Heide mogen honden loslopen.

Inschrijven: Online 

Informatie: info@voetstappenpad.nl 

Parkeren: Op het Mediapark. Helaas dit jaar geen gratis uitrijkaarten.