Inschrijven Wandelaars

Hieronder kunt u inschrijven via een beveiligde website. Daarbij wordt uw bankrekeningnummer gevraagd voor een eenmalige incasso zodat wij het inschrijfgeld kunnen incasseren. De incasso vindt plaats op de eerste werkdag na de sluiting van de inschrijving. Op de dag zelf meldt u zich bij het startpunt, en geeft u de postcode en het e-mail adres waarmee u zich heeft ingeschreven op. U kunt dan snel vertrekken.

Inschrijven op de dag zelf kan ook op het startpunt. Neemt u wel zoveel mogelijk gepast geld mee?

Als u nog niet wilt inschrijven kunt u zich hier rechts voor onze nieuwsbrief aanmelden met uw e-mail adres.

Omdat alle netto opbrensten ten goede komen aan het goede doel, is iedere inschrijving en betaling onherroepelijk. Restitutie van inschrijfgelden zal niet plaats vinden, ook als u niet kan deelnemen.

Ovver de veiligheid van de website. De voetstappenpad site maakt zelg nog niet gebruik van SSL het inschrijfformulier is wel wel veilig. U kun onderstaand formulier ook bereiken op : inschrijven

 

 

Facebook Voetstappenpad pagina

Aanmelden nieuwsbrief

Informatie

Datum: zondag 27 mei 2018

Starttijden: 08:00-11:00

Prijs: € 7,00 per persoon. 

NS Treinen: De start en finish is vlakbij het station 'Hilversum Mediapark'. Voor de 16 km afstand kunt u terug reizen met de NS. U stapt dan op bij het station 'Hollandse Rading'. De treintijden kunt u hier vinden.

Horeca en toiletten: Ja, zie de kaart op deze pagina.

EHBO: Aanwezig

Honden: Aangelijnd toegestaan. In het Spanderswoud, in 't Hoogt van Kruis, en op de Hoorneboegse Heide mogen honden loslopen.

Inschrijven: Online 

Informatie: info@voetstappenpad.nl 

Parkeren: Op het Mediapark is voldoende gelegenheid. We hopen dit jaar weer gratis uitrijkaarten te kunnen uitreiken.

Disclaimer
info@voetstappenpad.nl © 2018 GAC Hilversum
Georganiseerd onder auspiciën van de SGWB sgwb-tz 1612