Het wordt warm a.s. zondag

Zoals de voorspellingen nu zijn wordt het zondag een warme dag. Gelukkig is er op de route ook behoorlijk veel schaduw. Verder zorgen we voor drinkflesjes en jerrycans met water om onderweg uw drinkvoorraad aan te vullen maar neem zelf ook het nodige mee. 

 

Nog niet ingeschreven? Doe het alsnog! Komt u ter plekke inschrijven : neem dan wel contanten mee. Er is geen PIN bij de start/finish locatie in Beeld en Geluid.

Brug Zwaluwenberg weer open

Voetstappenpad

Na 8 maanden is de fietsbrug Zwaluwenberg over de A27 weer in gebruik. De in 1969 gebouwde fietsbrug is vervangen omdat de constructie niet meer voldoende veilig was voor toekomstig gebruik en te smal voor de verbrede weg.
GAC kreeg 3 mei de primeur om de nieuwe brug feestelijk te openen. Verschillende groepen van in totaal zo’n 50 hardlopers, sportief wandelaars en nordiccers staken voor het eerst de brug weer over.
Iedere donderdagochtend wordt vanaf de ingang van het Cronebos getraind in dit gebied. Wij zijn daarom erg blij met deze verbinding met de Hoorneboegse heide. Zeker nu het voetstappenpad zonder omweg kan worden gelopen.

Inschrijving geopend.

Voetstappenpad

Onder het kopje inschrijven kunt u en uw wandelgezelschap vast aanmelden. Dit maal hoeft u per gezelschap maar één maal uw gegevens in te voeren. Wilt u op de dag ook inschrijven dan is dit ook goed mogelijk, neem dan wel contant geld mee aangezien er geen PIN beschikbaar is.

Nog meer wandelen ?

Voetstappenpad

Kijk ook eens bij onze collega's van wandelvierdaagse het gooi. Op zondag 8 april kunt u meedoen aan de 22,4km groepswandeling. De 10e editie van wandel 4-daagse het Gooi vindt plaats van woensdag 20 t/m zaterdag 23 juni 2018. Dus het voetstappenpad is een mooie aanloop naar deze 4- daagse.

Nieuwe datum editie 2018: 27 mei

De voorbereiding is weer gestart. De feedback wordt zoveel mogelijk gebruiky om een nog fijnere wandeling te maken. De route is licht aangepast. Stempelpost 3 is iets verder op de route. De kaart is hierop aangepast.

 

 

Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally : 21 mei 2017

Na maanden voorbereiding door een kleine enthousiaste groep vrijwilligers vond de Klaverblad Voetstappenpad wandelrally plaats op zondag 21mei. Onder zeer goede omstandigheden mochten de lopers de 16 en 29 lopen. Hier onder een korte foto impressie.

 

Facebook Voetstappenpad pagina

Aanmelden nieuwsbrief

Laatste nieuws

De route

De route van de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally.

 

 

 

Disclaimer
info@voetstappenpad.nl © 2018 GAC Hilversum
Georganiseerd onder auspiciën van de SGWB sgwb-tz 1612