Inschrijving geopend.

Voetstappenpad

Onder het kopje inschrijven kunt u en uw wandelgezelschap vast aanmelden. Dit maal hoeft u per gezelschap maar één maal uw gegevens in te voeren. Wilt u op de dag ook inschrijven dan is dit ook goed mogelijk, neem dan wel contant geld mee aangezien er geen PIN beschikbaar is.

Nog meer wandelen ?

Kijk ook eens bij onze collega's van wandelvierdaagse het gooi. Op zondag 8 april kunt u meedoen aan de 22,4km groepswandeling. De 10e editie van wandel 4-daagse het Gooi vindt plaats van woensdag 20 t/m zaterdag 23 juni 2018. Dus het voetstappenpad is een mooie aanloop naar deze 4- daagse.

Nieuwe datum editie 2018: 27 mei

De voorbereiding is weer gestart. De feedback wordt zoveel mogelijk gebruiky om een nog fijnere wandeling te maken. De route is licht aangepast. Stempelpost 3 is iets verder op de route. De kaart is hierop aangepast.

 

 

Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally : 21 mei 2017

Na maanden voorbereiding door een kleine enthousiaste groep vrijwilligers vond de Klaverblad Voetstappenpad wandelrally plaats op zondag 21mei. Onder zeer goede omstandigheden mochten de lopers de 16 en 29 lopen. Hier onder een korte foto impressie.

 

Facebook Voetstappenpad pagina

Aanmelden nieuwsbrief

Laatste nieuws

De route

De route van de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally.

 

 

 

Disclaimer
info@voetstappenpad.nl © 2018 GAC Hilversum
Georganiseerd onder auspiciën van de SGWB sgwb-tz 1612